دولت درحال ارتکاب خطا برای حمایت از تولیدکنندگان آرایشی

  (5/5) 743 امتیاز   

Your page rank:

پایگاه دانش آکادمی عریس، در دهه گذشته، استفاده از اکستنشن مو برای افزایش حجم و طول موها به شدت متداول شده است. اما یکی از مسائلی که بسیاری از افراد در این زمینه نگرانی دارند این است که آیا استفاده از اکستنشن مو می تواند به ریزش موها منجر شود یا

مهلت استفاده از کد تخفیف 6% درصدی : 20806

2 دهه تجربـــــــــه

آموزش علوم مراقبتی زیبایی

رشتـــــــه های منعطف

پوشش بیش از 70 رشته

رتبــــــه 1 آموزش حرفه ای

کسب رتبه برتر آموزش از PPQ

آموزش آکـــــــادمیک

برگزاری دوره های آکادمیک و ترمیک

Eris Higher Education Center

Cosmetic science and beauty care

پایگاه دانش و خبری عریـــــــــــــــس
SAHAMIR UNIVERSITY
تیم گردآوری محتوا و مقالات علمی عریس

جدول محتــــــــــــوا :

دولت درحال ارتکاب خطا برای حمایت از تولیدکنندگان آرایشی

نایب رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی عنوان کرد:

ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی، نه تنها کمکی به تولید داخلی نکرد، بلکه باعث شد افزایش قاچاق این محصولات تا ۶۵ درصد بشویم.

موسی احمدزاده ادامه داد:

تا قبل از سال ۹۷ که ممنوعیتی برای واردات لوازم آرایشی و بهداشتی نبود، سالانه حدود ۴۰۰ میلیون دلار واردات رسمی این محصولات به کشور بود، اما با اجرای این قانون، واردات از مبادی غیررسمی جایگزین واردات رسمی در این حوزه گشته و گویا این قضیه عاقبت خوبی را به همراه ندارد. وی اقتصاد پنهان را مهمترین آسیب این حوزه دانست و بیان داشت که قاچاق و کالای نامرغوب (فیک) مهمترین معضل در این صنعت است که هزینه آن را مصرف کننده نهایی می‌پردازد.

احمدزاده با اشاره به توان تولید داخل در تأمین مواد اولیه:

در حال حاضر، ۸۰ درصد مواد اولیه ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی در داخل وجود دارد، اما با توجه به آنکه تولید آن صرفه اقتصادی ندارد و در مواد رنگی نیز توان تأمین داخلی وجود ندارد، واردات آن برای تولیدکننده باصرفه‌تر خواهد بود. وی تاکید داشت که تا زمانی که تولید هر محصول قابل رقابت و صادرات محور نباشد، تولید صرفه اقتصادی نخواهد داشت. ما در تولید عطر و ادکلن و محصولات آرایشی رنگی قدرت رقابت با محصولات مشابه خارجی را نداریم و آنچه موجود است نیز بیشتر کپی برداری از سایر کشورها میباشد.

نائب رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی:

او با بیان اینکه دولت برای حمایت از این صنعت بهتر است به جای ممنوعیت واردات، فرایند راه اندازی کسب و کار را تسهیل کند، افزود که برای موفقیت و شکوفایی در صنعت باید آن را در اختیار بخش خصوصی قرار داد و دولت تنها به عنوان نهاد تنظیم گر عمل و فرآیند زمانبر دریافت پروانه کسب و کار را تسهیل کند؛ در غیر این صورت صرفاً با ممنوعیت واردات نمی‌توان تولید داخل را مورد حمایت قرار داد.

 

آخرین اخبــــــــــــــــــــــــــــــار:

انتشار گزارش از طریق پایگاه خبری عریس : دولت درحال ارتکاب خطا برای حمایت از تولیدکنندگان آرایشی
این خبر در آرشیو خبری و حقوقی حقوقی مرکز عریس بایگانی و Index شد.

فهرست مطالب

آموزش رنگ مو تخصصی و مربیگری
آموزش رنگ مو تخصصی و مربیگری