به گزارش خبرنگار سایت از مازندران، ابراهیم صالحیفر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد:
بیش از ۲.۵ میلیارد تومان فرآوردههای سلامت محور قاچاق، پارسال در مازندران معدوم گشت که بیشتر این محموله را لوازم آرایشی و بهداشتی تشکیل داده بود.
وی بیان کرد:
یکی از وظایف معاونت غذا و دارو تامین، توزیع و عرضه کالاهای سلامت محور است و ادامه داد که قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی، زیر ذرهبین معاونت غذا و دارو قرار دارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران به افزایش آگاهی مردم جامعه برای دقت در خرید محصولات بهداشتی تاکید کرد و گفت:
در زمینه دارو چندان مشکلی نداریم و محل عرضه دارو داروخانه است.
ایشان افزود:
برخی افراد متاسفانه مکملهای ورزشی، تغذیهای و رژیمی را از خارج داروخانهها تهیه میکنند در صورتیکه باید فرآوردههای سلامت محور را از مراکز صنفی مجازی که برای همان فرآورده است، تهیه کنند و از خرید این محصولات که مستقیما با سلامتشیان در ارتباط است از دستفروشان و مراکز غیرمجاز پرهیز کنند.
صالحیفر یادآور شد:
برای فرآوردههای تولید داخل شرکت سازنده، شماره سری ساخت، تاریخ تولید و تاریخ انقضا ضروری است. در خرید فرآوردههای وارداتی هم برچسب اصالت باید مورد بررسی قرار گرفته و به آن توجه شود و استعلام های مربوطه را از طریق نصب نرم افزار ttac روی موبایل و یا ارسال کد ۱۶ رقمی رو محصول به شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲ و اسکن کد QR روی محصول از اصالت آن مطمئن شوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطر نشان کرد:
خریداران میتوانند استعلامهای مربوطه را از طریق ارسال کد ۱۶ رقمی روی محصول به شماره پیامکی که درج شده از سلامت محصول باخبر گردند.