تنها ۴۰ درصد مربوط به تولیدات داخلی بوده و ۶۰ درصد مابقی لوازم آرایشی وارداتی است؛ در حالی که ما واردات لوازم آرایشی و بهداشتی را ممنوع کرده و این ها از طریق قاچاق وارد کشور می شود.
یک عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد:
ساماندهی واردات لوازم بهداشتی و آرایشی به کشورضروری میباشد زیرا با ۲۹۶ بیماری به دنبال قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی غیر استاندارد به کشور مواجه هستیم.
عبدالعلی رحیمی مظفری در جلسه علنی نوبت دوم امروز مجلس:
در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱، در طرح پیشنهادی، بیان کرد که بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو گردش مالی حاصل از فروش لوازم آرایشی در سال گذشته بیش از ۲.۱ میلیارد دلار بوده است. از این آمار تنها ۴۰ درصد مربوط به تولیدات داخلی بوده و ۶۰ درصد مابقی لوازم آرایشی وارداتی می باشد؛ در حالی که ما واردات لوازم آرایشی و بهداشتی را ممنوع کرده و این ها از طریق قاچاق وارد کشور می شود.
وی در ادامه اظهار کرد:
بر اساس آمار ما با ۲۹۶ مریضی ناشی از واردات لوزام آرایشی و بهداشتی به صورت قاچاق مواجه هستیم. بیماری های لب و دهان، بیماری های پوستی از جمله این موارد میباشد. واردات لوازم آرایشی باید سامان یابد. میزان مصرف این لوازم آرایشی در کشور بسیار بالا بوده و قاچاق لوازم غیر استاندارد به داخل به سلامتی مردم آسیب زده است. پیشنهاد بنده آزادسازی واردات لوازم آرایشی و بهداشتی و اخذ عوارض ۳۰درصد از این بخش است.
در ادامه نظر نایب رئیس مجلس وشورای اسلامی درباره این پیشنهاد:
او اینکار را خلاف قانون موجود تلقی کرد و تشخیص داد که برای تصویب به رای دو سوم نمایندگان نیاز دارد. نماینده پیشنهاد دهند نیز پیشنهاد خود را پس گرفت.