کاشت ناخن پا
این نوع آموزش کاشت ناخن پا برای اصلاح فرم ناخن پا راه حل مناسبی می باشد. ناخن های پا که آسیب دیده می باشند با موادگذاری و سوهان کشی درست شکلی زیبا پیدا می کنند. بهتر است اگر می خواهید این کاشت را انجام بدهید. کاشت ناخن پا فقط برای انگشت شست پا انجام شود و موادگذاری روی بقیه انگشت های انجام نشود. با شروع فصل تابستان تعداد مشتریانی که تمایل به کاشت ناخن پا دارند رو به افزایش است تا در کفش های تابستانی و صندل ها نمایی زیبا داشته باشد.پس آموزش کاشت ناخن حائز اهمیت است. در این مقاله مواد و ابزار مورد نیاز و مراحل آموزش کاشت ناخن پا با مواد اکریلیک آموزش داده می شود.
- سوهان برقی
- عقب زن
- نیپر
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان الماسه استوانه سر گرد
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سرسوهان کاغذی نرم
- سوهان دستی
- تیپ
- چسب تیپ
- کاتر
- قلم وان بال (اشکی)
- ضد قارچ
- پرایمر
- لیکویید
- پودر کاشت ناخن (رنگ دلخواه مشتری)
- گوده
- روغن کوتیکول
در ادامه مراحل کاشت پا را برای شما آموزش می دهیم که خیلی فرقی با کاشت ناخن های دست ندارد:
- زیرسازی
- تیپ گذاری
- موادگذاری
- سوهان کشی
از بین بردن ناهمواری های احتمالی
مراحل کاشت ناخن پا
برای انجام دادن زیر سازی ناخن پا همانند زیر سازی ناخن دست انجام بدهید، ولی برای زیر سازی ناخن پا باید دقت بیشتری را داشته باشید چون که احتمال عفونت و قارچ در ناخن پا بیشتر از ناخن دست می باشد. قبل از شروع به کارکردن از مشتری درخواست کنید که پا را با آب و صابون کاملا شستشو دهد و با استفاده از محلول ضدعفونی، حتما انگشتان پا را ضد عفونی کنید. مراحل زیر سازی در آموزش کاشت ناخن پا به شرح زیر است:
پدیکور خشک
پدیکورتقریبا همان مانیکور است و با این تفاوت که روی پا اجرا می شود که در مطلب آموزش مانیکور و پدیکور به طور کامل به پدیکور خیس شناخته شده است. برای زیر سازی کاشت ناخن پا، پدیکور خشک انجام می شود. برای انجام پدیکور خشک مراحل زیر را انجام دهید.
با استفاده از عقب زن پوست های اضافه اطراف ناخن را به سمت ناخن بالا بزنید.
از سر سوهان مانیکور اشکی کوتیکول های روی سطح ناخن را از بین ببرید.
در این مرحله دقت داشته باشید که در اطراف ناخن زخم ایجاد نکنید، چون که زخم های اطراف ناخن یکی از مهمترین دلایل ایجاد قارچ ناخن هستند و ناخن های پا به علت زمان طولانی که در کفش می مانند و رطوبت موجود در کفش، بیشتر مستعد ایجاد قارچ هستند.
با استفاده از نیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید و جدا کنید.
پوست ها را خیلی عمیق نبرید. پوست اطراف ناخن پا نیاز به دقت بیشتری دارد تا زخم نشود.
اگر ناخن پا در گوشت اطراف فرو رفته، با استفاده از نیپر ناخن را بریده و از گوشت خارج کنید.
ناخن ها را برای تیپ گذاری کوتاه کنید.
خراش دادن سطح ناخن.
با در دست گرفتن سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن را کمی خراش دهید. دقت داشته باشید تمام سطح ناخن باید حتما مات شود و چربی روی سطح ناخن باقی نماند. از نازک کردن صدف ناخن ها خوداری کنید ، هدف فقط ایجاد خراش روی سطح ناخن است.
همچنان برای کاشت ناخن پا می توانید از تیپ گذاری برای بلند کردن قد ناخن استفاده کنید. در این مرحله مراحل تیپ گذاری ناخن پا آموزش داده می شود.
انتخاب سایز مناسب تیپ
در این قسمت از آموزش کاشت ناخن پا سایز متناسب تیپ برای انگشتان پا را انتخاب کنید. توجه داشته باشید تیپ نباید از سایز ناخن بزرگتر باشد. اگر تیپ هم سایز ناخن هایتان پیدا نکردید می توانید تیپی که کمی بزرگتر است را انتخاب کنید و با سوهان دستی بغل های تیپ را جمع کنید.
چسباندن تیپ
در این قسمت قبل از چسباندن تیپ، ناخن ها را به ضد قارچ حتما آغشته کنید. چسب ناخن را به قسمت تویی تیپ بزنید و تیپ را روی ناخن بگذارید. تیپ را تا موقعی که چسب خشک می شود نگه دارید. بعد از اینکه چسب خشک شد با استفاده از کاتر قد ناخن را کوتاه کنید. می توانید برای کوتاه کردن قد ناخن از قیچی هم استفاده کنید.
از بین بردن خط تیپ
با سرسوهان کاغذی نرم می توانید خطظ تیپ را از بین ببرید و سطح تیپ را خراش دهید.