نور ساطع شده از صفحه نمایش تلفن های همراه یا لپ تاپ های ما:
بر خلاف گفتمان های عمومی اخیر، این نور به پوست ما آسیب نمی رساند.
بر اساس تحقیقات اخیر به رهبری Ludger Kolbe، Ph.D، دانشمند ارشد فوتوبیولوژی در Beiersdorf AG:
تأثیر منابع نور آبی مصنوعی بر پوست انسان اغراق آمیز بوده و در مقایسه با منابع طبیعی ناچیز است.
با افزایش تعداد ساعاتی که مردم در مقابل لپتاپ، تلفنهای هوشمند و صفحه نمایش تلویزیون میگذرانند، بهویژه در دوران همهگیری ویروس کرونا، حدسها و نگرانیها در مورد تأثیر این منابع نور مصنوعی بر سلامت انسان نیز افزایش یافته است.
اثرات نور آبی خورشید به خوبی شناخته شده است، به همین دلیل است که این ظن وجود دارد که نوع صفحه نمایش مصنوعی نیز ممکن است به پوست آسیب برساند. بایرزدورف در بیانیه ای گفت، با این حال، چنین نتیجه گیری معمولاً فاقد شواهد کافی است.
گفتمان عمومی با کمبود دانش و مطالعات علمی مشخص شده است:
دکتر Ludger Kolbe، دانشمند ارشد فوتوبیولوژی در Beiersdorf توضیح داد،از طریق فعالیتهای تحقیقاتیمان، ما موفق شدیم ثابت کنیم که مقدار نور آبی مصنوعی که در استفاده معمولی از دستگاههای الکترونیکی ساطع میشود، به اندازه کافی برای ایجاد اثرات مضر پوستی نیست.
تاثیر ناچیز روی پوست:
تیم تحقیقاتی Beiersdorf به سرپرستی دکتر Ludger Kolbe موضوع نور آبی مصنوعی را بررسی کرده است. به گفته دانشمندان آلمانی، گذراندن یک هفته کامل در مقابل یک مانیتور بدون وقفه در فاصله 30 سانتی متری از صفحه نمایش، تأثیری مشابه یک دقیقه بیرون از خانه در یک روز آفتابی تابستانی هنگام ظهر هامبورگ را دارد.
در مقایسه با تابش نور آبی طبیعی خورشید، نور آبی مصنوعی تقریباً غیرقابل تشخیص است. اثر روی پوست ناچیز است، به این معنی که نگرانی در مورد اثرات منفی روی پوست بیاساس است.
اثر واقعی از نور آبی طبیعی می آید:
به گفته بایرزدورف، بحثهای پیرامون نور آبی مصنوعی نباید تأثیرات واقعی نور آبی طبیعی را که با سالها تحقیق ثابت شده است، منحرف کند. در واقع، نور مرئی حدود 50 درصد تابش خورشیدی را تشکیل می دهد که یک سوم آن را نور آبی طبیعی تشکیل می دهد. این اشعه بسیار عمیق تر از اشعه UVA که فقط 5 درصد از نور خورشید را تشکیل می دهد به پوست نفوذ می کند.