خالکوبی یا تاتوی بدن:
در سال های اخیر محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است. مطابق با آمارهای اعلام شده، ۲۵ درصد بزرگسالان ۱۸ تا ۳۰ ساله در دنیا دارای خالکوبی هستند. تتو درواقع یک هنر میباشد، زیرا تتوکار می تواند طرح های بسیار زیبایی را روی بدن شما به جا بگذارد. اما با تمام این زیبایی ها، لازم است که قبل از انجام این کار، درباره آن اطلاعات جامع و کافی را به دست آورید.
تتو فقط مختص بدن نیست:
تتو و آرایش نیمه دائم صورت بین بانوان رواج دارد. آرایش های نیمه دائم صورت مانند میکروبلیدینگ و شیدینگ ابرو که برای فرم دادن به ابرو کاربرد دارند. میکروبلیدینگ لب که متقاضیان آن افرادی هستند که وقت کافی برای آرایش ندارند. مزووایت یا کرم پودر دائم نیز برای کسانی مفید است که از رنگ پوست صورت خود راضی نمیباشند. با تمام مزایا و زیبایی هایی که خالکوبی برای ما دارد، نباید عوارض و معایب آن را فراموش کرد. بنابراین بهتر است قبل از هر کاری ابتدا با مزایا و معایب تاتو بدن آشنایی داشته باشید و سپس با آگاهی اقدام کنید.
تاتو بدن چیست:
تاتو یا خالکوبی نوعی اصلاح برای آرایش و تزئیین پوست است که از طریق جوهر و سوزن یا رنگ و رنگدانه انجام میشود. رنگ تتو بهتر است متناسب با تناژ پوست انتخاب گردد. تتو میتوانند موقت یا دائمی باشد. اگر جوهر به لایه میانی پوست (درم) تزریق شود، تاتو دائمی خواهد شد. اما اگر تزریق جوهر در لایه اول پوست انجام گردد، به آن تاتوی موقت می گویند. در تاتوی دائمی، جوهر به لایه دوم پوست تزریق میشود. زخمی روی پوست ایجاد میشود و پس از بهبود زخم، طرح تاتو شما آشکار میشود. این طرح به هیچ عنوان پاک نمیشود و تا آخر عمر با شما خواهد بود. تاتوی موقت نیز مانند تاتوی دائمی به زیر پوست زده میشود، اما جوهر و رنگدانه آن پس از مدتی جذب و محو میگردد.
تاتو در گذشته:
این کار به صورت دستی انجام می شد. یعنی تتوکار پوست را با سوزن سوراخ می کرد و جوهر را با دست تزریق می کرد. اما امروزه تتوکاران حرفه ای این کار با استفاده از انواع دستگاه تاتو به انجام میرسانند.