پایگاه دانش آکادمی عریس، امروز در این مقاله به علت ریزش ابرو و مژه می پردازیم پس تا ادامه مطلب با ما همراه باشید.
پیشنهاد نویسنده: چی بخورم تا خستگی را برطرف کند؟
ریزش مژه در اثر افزایش سن
با بالاتر رفتن سن افراد، ریزش موهای سر، مژه و ابرو هم بیشتر می شود. در واقع هر چه سن فرد بالا تر می رود، کم کم تمام موهای بدن شروع به کم پشت شدن و تغییر رنگ می کنند.
استرس و اضطراب، تغذیه ناسالم و عوامل فیزیکی و عادات نادرست از جمله مهم ترین عوامل تاثیرگذار در ریزش ابرو در سنین بالاتر هستند که به راحتی می توان آنها را اصلاح یا حذف کرد.
تاثیر استرس در ریزش مژه و ابرو
قرار گرفتن در شرایط استرس زای روانی، باعث تغییر متابولیسم طبیعی بدن شده و به تبع آن سطح هورمون هایی مانند کورتیزول دچار تغییر می شود. نوسانات هورمون کورتیزول تاثیر زیادی بر ریزش موهای سر، ابرو و مژه دارند و از این رو اضطراب مهم ترین عامل در شدت گرفتن ریزش کوتاه مدت ابرو و مژه (و نه علت اصلی ریزش مو) به شمار می رود.
تغذیه ناسالم و کمبود مواد مغذی
یکی از عوامل بسیار مهم در تقویت مژه و ابرو و ضخیم تر شدن تار موهای آن، این است که بدن شما تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را به طور مدام و به مقدار لازم دریافت کند. تغذیه نامناسب، عدم تامین ضروریات بدن و مصرف بیش از حد فست فودها علاوه بر اینکه باعث تضعیف ریشه موهایتان میشود، ریزش ابرو و مژه را در دوران سالمندی تشدید خواهد کرد. بنابراین برای تقویت مژه و ابرو های خود، باید اختلالات تغذیه ای تان مانند بی اشتهایی عصبی، پرخوری عصبی و… را جدی بگیرید و سریعا آن را درمان کنید.
این مطلب رو از دست نده: حتما این مواد مغذی به موهات برسون!
بلد نبودن ترفندهای اصلاح ابرو و عوامل فیزیکی
برخی متخصصان پوست و مو معتقد اند که برداشتن مکرر ابروها با موچین یا اپیلاسیون با وکس و شمع موجب ریزش موی این قسمت میشود. وقتی مو از ریشه کنده شود، باید بیش از حد معمول صبر کنید تا دوباره رشد کند و حتی این مدت زمان ممکن است تا دو هفته ادامه داشته باشد.
لزوم تقویت ابرو و مژه بعد از شیمی درمانی
ریزش ابرو و مژه میتواند یکی از عوارض جانبی مصرف برخی داروها باشد. برای مثال اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات هورمونی داده می شوند، مانند قرص های ضدبارداری، تستوسترون و استروئیدهای آنابولیزان میتوانند باعث ریزش مو، ابرو و حتی در برخی موارد ریزش مژههای شما شوند.
حساسیت و بیماریها
یکی دیگر از علت های ریزش ابرو و مژه، حساسیت و آلرژی است که در هر سنی می تواند رخ دهد. این حساسیت می تواند در اثر مصرف لوازم آرایشی دیگران و یا استفاده بیش از چهار ماه از یک ماده آرایشی (به عبارت دیگر بیشتر از تاریخ مصرف آن) پدید آید. در واقع از آنجایی که لوازم آرایشی حاوی مقادیر بالای مواد شیمیایی هستند، استفاده بیش از حد از آن ها می تواند به ریزش ابرو و مژه ها و حتی مشکلات پوستی دیگری که خود موجب ریزش میشوند، منجر شود.
حتما بخوانید: چی بخوریم تا پوستی شاداب و سالم داشته باشیم؟
ممنون از اینکه وقت گذاشتی (: اگر از مقاله خوشت اومد یه سری به بقیه هم بزن.
***مطالعه بیشتر***
دوره های تخصصی مراقب پوست آکادمی عریس
بزن رو لینک و ثبت نام کن